Välj språk:    

A-creme:n käyttökohteet

A-creme on a-vitamiinia sisältävä pehmentävä ja kosteuttava ihovoide, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. A-creme on rasvainen, mutta se imeytyy helposti ja koetaan miellyttäväksi käyttää. A-creme auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon ja pehmentää ihoa. A-creme sisältää tutkittuja, korkealaatuisia ja hyväksyttyjä raaka-aineita.

Tehovoide kuivalle iholle

A-creme on osoittautunut tehokkaaksi avuksi kuivan ihon hoitoon ja käytettäväksi sekä ankaralla pakkasella että auringonoton ja uinnin jälkeen. Eri iho-ongelmista kärsivätkin ovat löytäneet avun a-creme:stä.

Erinomainen lapsille ja koko perheelle

Monet vanhemmat käyttävät a-creme:ä sekä oman että lastensa ihon hoitoon. A-creme:ä arvostetaan erityisesti lastenvoiteena vaippaihottuman hoitoon. Koska a-creme on osoittautunut toimivaksi (saatavilla vuodesta 1953) eikä sen ole todettu aiheuttavan allergiaa, sitä voi turvallisin mielin käyttää lasten ja yleensäkin herkän ihon hoitoon.

Hellävarainen ja hyväksi todettu tuote

Huomionarvoista on, että a-creme:ä koskevissa tutkimuksissa ja voiteen käytöstä lähes kuudenkymmen vuoden ajalta ei ole todisteita siitä, että se sisältäisi allergiaa aiheuttavia ominaisuuksia tai että se aiheuttaisi yliherkkyysreaktioiden riskiä. Tätä voidaan pitää varsin ainutlaatuisena. Saamme usein kuulla asiakkailtamme, että he kokevat a-creme:n hellävaraiseksi ja miellyttäväksi käyttää. Tämän johdosta monet ongelmaihosta tai herkästä ihosta kärsivät ovat hyvin tuloksin käyttäneet a-creme:ä.

Markkinoiden eniten käytetty vitamiinivoide?

A-creme:n historia ulottuu aina 1950-luvun alkuun, jolloin kemisti evert berlin kehitti voiteen. Tämän jälkeen ihonhoitotuotteita on tullut ja mennyt. A-creme:n pitkä historia ja uskolliset käyttäjät ovat mielestämme todiste voiteen hyvistä ominaisuuksista ja korkeasta laadusta. Voit siis turvallisin mielin käyttää a-creme:ä, varsinkin lastesi ihon hoitoon.