Välj språk:    

A-Cremen tarina

Tänä päivänä ei ole montaa tuotetta joiden suosion on säilynyt vielä 60 vuotta sen jälkeen, kun ne tuotiin markkinoille. A-CREME on kuitenkin sellainen tuote. Siihen on yksi syy: A-CREME on ainutlaatuinen voide herkän ihon hoitoon. Ei sen takia, että se sisältäisi vallankumouksellisia ainesosia, vaan yksinkertaisesti sen takia, että se toimii. Se imeytyy helposti, kosteuttaa ihoa eikä se kirvele. Se on hellävarainen ja lempeä koko vartalolle ja se on rikastettu A-vitamiinilla, jolla on edullinen vaikutus herkän ja helposti ärtyvän ihon kuntoon.

Jännittävä historia

Kemisti Evert Berlin toimi 1950-luvun alussa lääketeollisuudessa tutkimuksen ja tuotekehityksen parissa. Hän oli lääketehdas Astran palveluksessa, jossa hän muun muassa kehitti ihonhoitotuotteita. Evertiä kiehtoivat ihon ominaisuudet, ja tämä innostuksen kohde yhdistettynä hänen lääketeollisuudesta kertyneeseen ainutlaatuiseen osaamiseen innosti häntä kehittämään oman ihovoiteensa.

Keskeinen A-vitamiini

Evert oli jo aikaisin oivaltanut A-vitamiinin myönteiset vaikutukset ihon kuntoon, kuten myös korkealaatuisten raaka-aineiden tärkeyden. Evertin kokeilut johtivat pehmentävään voiteeseen, joka imeytyi ihoon helposti eikä aiheuttanut ärsytystä – A-CREME oli syntynyt. Silloin elettiin vuotta 1953.

Testattu ihmisillä

Jotta Evert pystyisi kunnolla arvioimaan A-CREME:n pehmentäviä ja kosteuttavia ominaisuuksia, hän pyysi joukon hammaslääkäreitä arvioimaan voidettaan. Siihen aikaan ei ollut kertakäyttöhanskoja, vaan hammaslääkärit pesivät kätensä säännöllisesti ennen ja jälkeen jokaisen potilaskontaktin. Koska tämä usein johti hammaslääkärien kohdalla iho-ongelmiin, testi oli todella haasteellinen.

Sopii kaikille

Evertin olettamus oli oikea – hammaslääkärit saivat korvaamatonta apua A-CREME:stä ja usean vuoden ajan voidetta myytiin vain hammaslääkäreille hammaslääkärien tukkukaupan välityksellä. Tänään A-CREME on kuitenkin yleisesti saatavilla. A-CREME:stä on lyhyessä ajassa tullut korvaamaton monille, niin ikäihmisille kuin lapsiperheillekin. Syy on mitä yksinkertaisin – A-CREME on hellävarainen ja lempeä ja sopii myös herkälle iholle. Kiitos Evert Berlin!

Usein kysyttyä Tuotteesta