Välj språk:    

Usein kysyttyä

QMiksi A-CREME:ä tulisi käyttää?
A

Vastaus: A-CREME on erinomainen pehmentävä ja kosteuttava ihovoide, jolla on monia hyviä ominaisuuksia. A-CREME:n rasvapitoisuus on korkea, mutta kuitenkin se imeytyy helposti ihoon. A-CREME sopii erinomaisesti kuivan ja ärsytykselle altistuneen ihon hoitoon, esim. käsien, jalkojen, kyynärpäiden hoitoon. A-CREME on osoittautunut erinomaiseksi suojaksi kovalla pakkasella ja kuivassa ilmassa, mutta sitä arvostetaan myös auringonoton ja uinnin yhteydessä.

QMitä eroa on A-CREME:llä ja kalliimmalla ihovoiteella?
A

Vastaus: A-CREME:n laadukkaat ominaisuudet ja laajat käyttöalueet huomioon ottaen ihovoidetta pidetään hintansa arvoisena. Alkuperäinen ajatus A-CREME:ä kehitettäessä oli tuottaa hellävarainen ja korkealaatuinen ihovoide ilman allergiaa aiheuttavia ominaisuuksia. A-CREME sisältää ainoastaan tutkittuja korkealaatuisia raaka-aineita, mutta koetaan hyvin hintansa arvoisena.

QVoiko A-CREME:ä käyttää kasvovoiteena?
A

Vastaus: A-CREME:ä käytetään sekä kasvovoiteena että vartalovoiteena. Vaikka A-CREME:n rasvapitoisuus on korkea, se imeytyy helposti eikä se jätä ihoa tahmeaksi. Useat käyttäjät pitävät A-CREME:ä hyvin hintansa arvoisena vaihtoehtona kalliille ”ihmevoiteille”.

QVoiko A-CREME:ä käyttää kylmässä säässä ja pakkasella?
A

Vastaus: Kyllä, A-CREME:ä voi mainiosti käyttää kylmässä säässä ja ankaralla pakkasella. On vanha väärinkäsitys, ettei vettä sisältäviä voiteita tulisi käyttää pakkasella. A-CREME:ssä oleva vesi haihtuu nopeasti ja jäljelle jäävät ihoa suojaavat rasvat ja öljyt.

QVoiko A-CREME:ä käyttää liian usein?
A

Vastaus: Ei, jos on suuri tarve kosteuttaa ja pehmentää ihoa, A-CREME:ä voi rauhassa käyttää siinä määrin kuin haluaa. Runsaan käytön tai ylikäytön ei ole todettu aiheuttavan riskejä käyttäjälle.
Mikäli iho kausittain on erityisen kuiva A-CREME:ä voi alussa käyttää tavallista useammin kunnes kosteustasapaino palautuu. Tämän jälkeen voidetta voi taas käyttää normaaliin tapaan.

QVoiko aiemmin yliherkkyydestä kärsinyt käyttää A-CREME:ä?
A

Vastaus: Jos sinulla on aiemmin todettu tai jos sinulla on aihetta epäillä jonkun asteista yliherkkyyttä, sinun täytyy aina olla varovainen. A-CREME:n historia on kuitenkin pitkä ja voide on todettu hyväksi. A-CREME sisältää ainoastaan hyväksi todettuja, korkealaatuisia raaka-aineita, eikä sen aiheuttamasta yliherkkyydestä ole ainuttakaan todettua tapausta. Voit siis turvallisin mielin käyttää A-CREME:ä.

QVoiko herkkäihoinen käyttää A-CREME:ä?
A

Vastaus: A-CREME:ä on valmistettu ja myyty jo vuodesta 1953 ja se on näin ollen markkinoiden eniten käytetyin A-vitamiinivoide. A-CREME on hellävarainen iholle ja se koetaan miellyttäväksi käyttää. Näin ollen A-CREME:ä voi turvallisin mielin käyttää herkällä iholla ja lastenvoiteena.